Diensten

Waarmee kunnen we je van dienst zijn? Noem ons webbouwers, advertisers, wensenvervullers:
wij kunnen héél veel!

bekijk ons werk
 • #
  Online strategie (op één A4)

  De digitale wereld biedt weinig ruimte voor onzinnigheid. Het maken van duidelijke keuzes is zowel belangrijk als noodzakelijk. Een online strategie wordt steeds belangrijker voor het succes van organisaties. Weten wat online betekent en welke rol het speelt, helpt je om succesvol te worden en te blijven. GuiltyPeople helpt keuzes te maken door een heldere strategie te definiëren. Wat moet je wel doen en wat moet je vooral niet doen? Hier is veel denkwerk voor nodig, maar de dikke stapels documenten laten we achterwege. Met onze methodiek zetten we een volledig plan op één A4.

 • #
  Online branding & campagnes

  Een juiste integratie van online en offline activiteiten verstevigt de experience van je merk. Het activeert en stimuleert. Een sterk merk is niet langer het eigendom van een bedrijf, maar van gebruikers die als ambassadeur jouw merk verkopen. Elke campagne moet toegevoegde waarde hebben voor de consument en een reactie teweegbrengen.

 • #
  E-commerce design

  We creëren positieve gebruikerservaringen waarbij de customer journey centraal staat. Onze ontwerpfilosofie, die draait om de behoeftes van de eindgebruikers, is de grondslag voor alle beslissingen die in het ontwikkelproces worden genomen. Hoe moet het werken? Hoe moet het eruit zien? Hoe wordt informatie gepresenteerd? Het doel is de weg van de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken en er een avontuur van te maken.

 • #
  Technologie

  We zetten onze ontwerpen om naar code en brengen ideeën tot leven. Naast de ontwikkeling van websites maken we ook Facebook applicaties, mobiele applicaties en verslavende games. Met simpel te gebruiken open source passen we alles naar eigen smaak en wens aan. En, indien gewenst, bouwen we zelfs een geheel op maat gemaakt systeem.

WERKWIJZE

Met behulp van dit model starten we elk project een solide basis om zo tot succesvollere resultaten te komen.

#
Explore
Before you speak, listen
Define
Create the vision and set the foundation
Plan
Map your course, set milestones
Implement
Assemble the best content, design and technology
Engage
Spark activity, grow your network
Evolve
Keep listening, learning, growing