#

State Of Art

e-commerce webdesign
Case 14 / 27
Opdrachtgever
State Of Art
Meer weten?
Neem gerust contact op:
info@guiltypeople.nl
+31 (0)10 243 60 09

INTRO
State of Art, een van de leiders in de Nederlandse mannenmodewereld en dat is niet voor niets. State of Art ís de moderne man. Een grote interesse in de klassieke autosport, wat goed terug te zien is in niet alleen de designs, maar in de gehele merk- en winkelbeleving.

OPDRACHT
Maak een nieuwe website. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar ook voor een redesign van een website draaien wij onze hand niet om. Sneller, wat vlotter, zie het alsof we een gloednieuwe motor in een stokoude Porsche 911 monteren. Het beste kan altijd beter. En dus gingen we aan de slag. State of Art moest State of Art blijven, maar wel in een nieuw jasje. De affiniteit voor autosport, het snelle leven, maar natuurlijk gecombineerd met kwaliteit. Dat is State of Art.

INTRO
Online winkelen, maar dan beter. Niet alleen kleding aanbieden, maar ook inspireren en informeren over de producten van State of Art. Niet teveel fratsen, less is meer, een clean design in een eigentijdse look. Een perfect aansluitende website tussen State of Art en de doelgroep.

OPDRACHT
Een responsive website die volledig in het teken staat van zowel de State of Art kleding als de klassieke autosport. Niet alleen een plek om kleding te kopen, maar om inspiratie op te doen voor outfits en activiteiten.

# # # # # # # # #