#

Rotary Watches

E-commerce webdesign
Case 19 / 27
Opdrachtgever
Rotary Watches & Chelsea
Meer weten?
Neem gerust contact op:
info@guiltypeople.nl
+31 (0)10 243 60 09

Intro
Rotary Watches ging de samenwerking aan met Chelsea FC voor speciale supportershorloges. Of we even naar Londen wilden vliegen voor een nieuwe opdracht voor het maken van de website? But of course, dear sir! We’re a sucker for soccer.

Opdracht
Tijd is een luxe die je niet vaak krijgt, zo ook bij deze bijzondere opdracht. Het lastige aan de opdracht was om twee huisstijlen te combineren en daarbij ook het assortiment een goed plekje te geven, namelijk 2 special edition Chelsea horloges. De doelgroep was nogal breed, namelijk Chelsea publiek over de hele wereld. Denk niet alleen aan de Britten, maar ook aan Europa, China en Indonesïe. Wat volgde was een bijzondere (interne) samenwerking tussen GuiltyPeople, Sana en ISM eMarketing.

Idee
Binnenin een standaard grid wisten we de grenzen op te zoeken. We plaatsen het Rotary zwart naast het typische blauw van Chelsea. Het zwart werkte aanstekelijk en verzorgde de luxe, hoogwaardige uitstraling. Voetbalfoto’s op de achtergrond zetten de toon. Net zoals de horloges, zat de site vol met opmerkelijke details. 

# # # #