#

KNVB

Online platform
Case 10 / 27
Opdrachtgever
KNVB
Meer weten?
Neem gerust contact op:
info@guiltypeople.nl
+31 (0)10 243 60 09

Intro
De KNVB is een begrip in Nederland, als grootste sportbond met ruim 1,2 miljoen leden en meer dan 500 medewerkers. Maar waar staat de KNVB nu eigenlijk voor? Hoe ziet de organisatie eruit? Wat zijn de hoogtepunten uit de rijke historie van de voetbalbond? 

Opdracht
Ontwikkel een platform waarop de liefde voor voetbal centraal staat. Help het imago van politieagent naar trouwe supporter te transformeren en zorg voor een positieve beleving.

Idee
Voetbal speelt overal. De KNVB maakt mooi, eerlijk en puur voetbal op een maatschappelijke manier voor iedereen toegankelijk. Wij laten dit zien op een platform waar ruimte is voor alle emoties rondom voetbal, met de nadruk op de mooie verhalen van verenigingen en bekende voetbalhelden. Met een mobile-first design en veel nadruk op beeld brengt de nieuwe website het ware karakter van de KNVB tot leven.
Op het platform is ook een onderdeel ontwikkeld om voetballiefhebbers te betrekken bij 125 KNVB. Het concept rondom het 125-jarig bestaan van de KNVB sluit naadloos aan op alle geplande activiteiten rondom het feest en zal binnenkort worden onthuld. Nog wat technisch geneuzel: de website is ontwikkeld in het UMBRACO 7 CMS waarmee de KNVB continu nieuwe content op het platform plaatst. 

# # # #